fbpx

Avis: Barca overvejer at udleje Riqui Puig

Magnus Wind - 17.04.20

© Getty Images

Riqui Puig er uden tvivl et af de største talenter på La Masia og Barca ser en stor fremtid i den unge catalaner. Nu overvejer klubben, at udleje midtbanespiller i næste sæson, så han kan få mere spilletid. 

La Masia er berømt for at have udviklet mange fantastiske fodboldspillere igennem tiderne og seneste skud på stammen er Riqui Puig. Den 20-årige catalaner gør sig på den centrale midtbane på B-holdet, hvor han i denne sæson har været en af de bærende kræfter.

Under Quique Setién er det også blevet til tre kampe for førsteholdet. Barca ser en stor fremtid i Puig og klubben overvejer at udleje ham i næste sæson. Det skriver avisen Sport. 

Ifølge avisen, så har Barca opstillet to scenarier for Puig. Hvis B-holdet, som i øjeblikket ligger nummer tre i den tredje bedste række, formår at rykke op, så vil den catalanske klub beholde midtbanespilleren. En oprykning til 2 division A vil nemlig betyde bedre modstandere, hvilket vil gavne Puig og resten af de unge La Masia-spillere. Hvis oprykningen kikser, så overvejer Barca at udleje catalaneren i næste sæson, så han kan få mere spilletid på højt niveau.

Klubber som Real Zaragoza, Granada, Celta Vigo og Real Betis er nævnt som mulige kandidater, hvis en lejeaftale kommer i spil. Konkurrencen på midtbanen i Barca er hård, så mere regelmæssig spilletid ville gavne Riqui Puig i hans udvikling.

.:FORSIDE:.