fbpx

Avis: Barca vil prøve at bytte sig til Ruben Neves

Simon Arun Vrábel - 17.05.23

// Ruben Neves

Rygterne om Barcas interesse i Rúben Neves fra Wolverhampton lader til at være genopstået og den sportslige ledelse prøver angiveligt at bytte sig til den portugisiske midtbanespiller.

Med Sergio Busquets udmelding om, at hans karriere i blaugrana stopper efter denne sæson, er rygterne om hans afløser taget til. Her er Rúben Neves’ navn endnu engang kommet i spil. Prisen på portugiseren er dog høj, og derfor afsøger Barcas ledelse angiveligt flere forskellige muligheder for en handel.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


For nogle måneder siden var 26-årige Rúben Neves fra engelske Wolverhampton et varmt navn i den catalanske presse. Dengang gik rygterne dog på, at Amrabat og Zubimendi var højere prioriteret af Xavi, og derfor gik rygterne lidt i sig selv igen, men sidenhen har Zubimendi selv dementeret rygterne som sender ham til Camp Nou og Amrabat-forhandlingerne virker til at være gået lidt i stå. Derfor skulle den sportslige ledelse have genoptaget interessen i Neves.

Det er avisen Sport som bringer historien og de fortæller, at Wolverhampton ønsker i omegnen af 50 millioner euro for den portugisiske midtbanespiller og den sum penge har man ikke i Barca. Derfor afsøger man forskellige muligheder med en byttehandel. Avisen fortæller yderligere, at det varmeste navn i en byttehandel er Ansu Fati, men at der også afsøges andre muligheder som Sergiño Dest, Nico og Abde.

Fælles for dem alle er dog, at ingen af spillerne har et kæmpe ønske om at rejse til det nordlige Birmingham, da Wolves ikke kommer til at spille nogen form for europæisk fodbold i næste sæson. I Barca spiller man med i toppen af ligaen og næste sæson er holdet sikret en plads i Champions League gruppespillet.

Xavi virker dog stålsat på at finde en afløser til Sergio Busquets, og derfor er spørgsmålet, om Wolverhamptons manglende europæiske eventyr sætter en stopper for Neves-operationen..:FORSIDE:.