fbpx

Avis: Barca vender tilbage til træningen i morgen

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.05.20

© FC Barcelona
// Træning

I går blev alle spillerne testet for corona-virus på træningsanlægget i udkanten af Barcelona. Hvis udfaldene af testene er negative, så vender spillerne tilbage til træningen i morgen fredag. Det melder den catalanske avis Sport.

I løbet af onsdagen blev alle førsteholdsspillerne blevet testet for corona-virus samt nogle af spillerne fra B-holdet, der er med omkring førsteholdet. Spillerne ankom til Ciutat Esportiva på forskellige tidspunkter. Der blev også udført lægetjek for at se hvordan spillernes form er.

Sergi Roberto og Ivan Rakitic var de første, der blev testet. De fleste spillere ankom med masker på, mens nogle endda også havde handsker på. Dem der ikke havde masker med fik udleveret dem af klubben. Spillerne fik også udleveret træningstøj til de kommende dage.

Hvis alt som forventet går efter bogen og der ikke er nogle som er smittet med corona-virus, så planlægger Barca ifølge Sport at genoptage træningen på fredag. Det vil ske således, at spillerne træner individuelt på anlægget på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Efter træningen skal de køre direkte hjem og tage bad derhjemme.

Sport meddeler ydermere, at Barca håber at kunne starte træningen i små grupper snart, mens det helt store håb er at kunne vende tilbage til den normale træning i starten af juni, hvor La Liga forventes at blive genoptaget.

.:FORSIDE:.