fbpx
Annonce

Avis: Barca vil bytte sig til Álex Baena

Peter Vyff - 15.05.24

 


Villarreals Álex Baena er angiveligt en mulig forstærkning, som Barca holder øje med. Spanierens høje frikøbsklausul er dog en stor forhindring, men der kan muligvis findes en løsning ved at tilbyde en ung spiller i bytte.

Sæsonen nærmer sig sin afslutning, og ledelsens fulde fokus er derfor på det hektiske transfervindue, der snart åbner. Catalanerne har store planer om at opruste på flere positioner, men den økonomiske situation er dog som bekendt fortsat noget der skal tages hensyn til.

Ledelsen er derfor nødt til at tænke kreativt, når der skal strikkes handler sammen til sommer, og meget tyder på, at man har fokus på at bytte sig til forstærkninger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det kan ifølge avisen Sport blive tilfældet med Álex Baena, der har haft en kanon sæson hos Villarreal. Spanieren har leveret hele 13 assists i La Liga, og hans store alsidighed gør, at han kan dække de fleste positioner på den forreste del af midtbanen.

Det er noget, der har skabt en del interesse hos Barca, og især hos Xavi, der længe har haft øjnene på midtbanespilleren. Den 22-årige Baena har dog en frikøbsklausul på 60 mio. euro, og det er ikke en pris som Barca hverken kan eller vil betale.

Catalanerne har dog angiveligt istedet tænkt sig at tilbyde en af klubbens unge talenter i bytte for at få prisen ned på spanieren. Villarreal har først vist sig villig til, at satse på unge spillere, der spås en stor fremtid.

En byttehandel kan derfor vise sig gavnligt for alle parter, men der er endnu ikke meldinger om et konkret bud fra Barcas side. Baena er samtidig også sat i forbindelse med et skifte til Aston Villa, der har pengene til at betale hans frikøbsklausul, men spanieren menes at foretrække en transfer til Barca.

baena4F

// Alex Baena
.:FORSIDE:.