fbpx

Avis: Barca vil erstatte Dembélé med Getafe-angriber

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.02.20

© Getty Images
// Ángel

Barca har ifølge de lokale medier i Barcelona tænkt sig at hente en erstatning ind for den Dembélé, hvis franskmanden bliver meldt ude i resten af sæsonen. Afløseren vil de angiveligt finde i Getafe.
Ifølge den catalanske avis Sport har Barca udset sig Ángel Luis Rodríguez Díaz fra Getafe. Angriberen passer til den profil, som Barca søger og opfylder kriterierne. Spanieren spiller i La Liga og har en frikøbsklausul på kun 10 mio. euro.

Ángel er en del af et stærkt Getafe-hold, der ligger nummer tre i La Liga. Sidste sæson missede de akkurat kun lige Champions League på den sidste spilledag og igen i denne sæson har det madrilenske mandskab fortsat den gode form.

Den 32-årige angriber har spillet 27 kampe for Getafe i denne sæson fordelt på La Liga, Europa League og Copa del Rey. Her er det blevet til 13 scoringer og Ángel kan spille alle tre pladser i front, så han kan både blive en erstatning for Suárez og Dembélé.

Ángel selv er opsat på at skifte til en af de største klubber i Europa og er derfor klar til at tage til Barca. Det er nok ikke noget han havde regnet med i alder af 32 år. I vinterens transfervindue var der bud efter ham fra Espanyol, men de hentede i stedet Raúl de Tomás fra Benfica.

.:FORSIDE:.