fbpx

Avis: Barca vil forbedre Clememt Lenglets kontrakt

Magnus Wind - 15.07.20

© Getty Images

Siden sit skifte fra Sevilla i 2018 har Clément Lenglet vist en konstant stigende kurve i sine præstationer. Nu vil Barca angiveligt belønne franskmanden med en bedre kontrakt, selvom den nuværende først udløber om tre år. 

Barca hentede i sommeren 2018 Clément Lenglet i Sevilla for 36 mio. euro. I sin første sæson stod midterforsvaren i skyggen af Samuel Umtiti, men i denne sæson har han været fast makker til Gerard Piqué. Catalanernes sportslige ledelse er eftersigende ganske tilfreds med Lenglets præstationer på banen samt hans professionelle attitude udenfor banen.

Ifølge avisen Sport, så ønsker ledelsen nu at belønne Lenglet for den positive udvikling. Dette er på trods af, at franskmanden stadig har tre år tilbage af sin kontrakt og en frikøbsklausul på 300 mio. euro. Sport skriver, at klubben vil øge forsvarspillerens løn, så den afspejler hans vigtighed på holdet. Barca frygter, at andre europæiske topklubber vil kunne tiltrække Lenglet med en betydelig højere løn, end den han får i øjeblikket. Avisen melder ikke om selve kontrakten skal forlænges, men der kommer nok et par år mere på.

Lenglet har i denne sæson spillet spillet 36 kampe for Barca, hvor han i langt de fleste har været en del af startopstillingen. Desuden er det blevet til tre mål og en enkel assist.

.:FORSIDE:.