fbpx

Deco har overbevist Xavi om at beholde Kessié

Simon Arun Vrábel - 25.06.23

// Franck Kessié

Franck Kessié har igennem længere tid været én af de spillere, som Xavi efter sigende skulle være villige til at ofre, men efter ankomsten af Deco skulle portugiseren have overtalt cheftræneren til at beholde midtbanespilleren.

Næsten lige siden sin ankomst har Franck Kessié været rygtet væk fra Camp Nou, men ifølge de seneste rygter forlyder det nu, at den kommende sportsdirektør Deco har overbevist Xavi om, hvor værdifuld den fysiske midtbanespiller faktisk er.

Artiklen fortsætter under annoncen


Franck Kessié ankom sidste sommer til Barca uden den store promt og pagt på trods af, at han var et stort navn i Italien og i særdeleshed i sin tidligere klub AC Milan. I Barca har den 26-årige midtbanespiller dog stået meget i skyggen af Pedri, Gavi og Frenkie de Jong, og derfor er det ikke blevet til megen spilletid i hans første sæson i blaugrana.

Netop derfor har der også været mange rygter om, at Xavi var villig til at ofre ivorianeren, og i løbet af foråret var især en byttehandel med Brozovic fra Inter Milan et samtaleemne i den italienske og catalanske presse. Nu er Deco imidlertid ankommet til Barca, og det skulle ifølge avisen Sport have haft en særdeles positiv påvirkning på Kessiés fremtid i klubben.

Avisen fortæller nemlig, at Deco og Xavi skulle have haft et møde omkring midtbanespillerens fremtid, og har skulle Deco have sagt, at han ser Kessié som en særdeles værdifuld spiller. Kessié er en habil straffesparksskytte, han har over 200 kampe på CVet for AC Milan og så er han kun 26 år gammel. Samtidig er Kessié ikke nogen løntung spiller og med mere spilletid, er det meget sandsynligt, at hans markedsværdi kommer fra de nuværende 25 millioner euro ifølge Transfermarkt tilbage til 55 millioner som den blot var for to år siden.

Alt sammen skulle have overbevist Xavi i sådan en grad, at Franck Kessié ikke længere er et salgsemne, og avisen fortæller afslutningsvis, at kun et megatilbud fra f.eks. Premier League, kan få klubben på andre tanker..:FORSIDE:.