fbpx

Avis: Inter har fremsat transferkrav til Martínez

Magnus Wind - 16.04.20

© Getty Images
// Lautaro Martínez

Angiveligt har Inter fortalt Lautaro Martínez klubbens krav, hvis han skal sælges efter denne sæson. Barca har længe været interesseret i angriberen, men kan ende med at betale hans frikøbsklausul.

Barca har forsat Lautaro Martínez som deres store transfermål efter denne sæson. Argentinerens klub Inter har længe ønsket at forlænge kontrakten med ham, men italienerne har angiveligt indset, at dette ikke kan lade sig gøre. Derfor har klubben fremsat sine krav til Martínez i forbindelse med et klubskifte. Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport, så skal angriberen fortælle klubben, om han ønsker at forlade Inter, for ellers bliver argentineren kun solgt, hvis frikøbsklausulen bliver betalt.

Dermed lægger Inter pres på Lautaro Martínez og samtidig får de afklaret, om der skal indledes forhandlinger med andre klubber, blandt dem med stor sandsynlighed Barca.

Martínezs frikøbsklausul lyder på 111 millioner euro, hvilket er svarende til omkring 830 millioner danske kroner. Dette er dog kun gældende i de to første uger af sommerens transfervindue. Barca håber angiveligt, at kunne forhandle en aftale på plads med Inter, der ville involvere en eller flere spillere samt et pengebeløb. Her skulle Arturo Vidal og Antoine Griezmann eftersigende være mulige kandidater.

Der har været skrevet meget om Lautaro Martínez i de seneste uger. Blandt andet har Inters vicepræsident, Javier Zanetti, udtalt, at angriberen føler sig hjemme i det italienske og at han kender til klubbens kultur. Samtidigt skulle det være en drøm for Martínez, at spille sammen med Lionel Messi, noget han kommer til at gøre hver dag, hvis han ender med at skifte til Barca.

.:FORSIDE:.