fbpx

Avis: Inter har fremsat tre byttehandler for Kessié

Peter Vyff - 13.06.23

// Franck Kessié

Inter meldes stærkt interesserede i Franck Kessié, der tilsyneladende ingen fremtid har på Camp Nou. Italienerne har dog angiveligt ikke råd til midtbanespilleren og derfor har de i stedet tilbudt tre forskellige byttehandler.

Barcas ledelse forsøger eftersigende at finde en køber til Kessié, hvis pris skulle være sat til 35 mio. euro. Ivorianeren kan derfor allerede være på vej væk, selvom det kun er et år siden at han ankom transferfrit fra AC Milan, som han havde hjulpet til det italienske mesterskab.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 26-årige Kessié kan nu være på vej tilbage til Milano, hvor Inter angiveligt skulle stå klar til at tage imod den stærke landsholdsspiller. Italienerne har dog store økonomiske problemer, ligesom Barca, hvilket betyder at de også er nødsaget til at tage afsked med en række førsteholdsspillere i sommerpausen.

Det faktum har nu ifølge avisen Sport fået Inter til at tilbyde Barca tre separate byttehandler for Kessié. Den første mulighed skulle eftersigende være Joaquín Correa, der kan agere backup i fraværet af Robert Lewandowski. Her skulle Barca dog have vurderet, at han ikke har det nødvendige niveau til at blive en del af holdet.

Inter har dernæst tilbudt Denzel Dumfries, der har spillet en stor sæson for Inter og på det hollandske landshold. Det er umiddelbart en fin mulighed for Barca, som ikke har haft en decideret højre back i truppen, siden Héctor Bellerín blev solgt til Sporting CP omkring årsskiftet.

Xavi og trænerstaben skulle dog ifølge Sport være blevet enige om, at hollænderens spillestil er en smule for angribende, og at han derfor ikke passer ind i den nuværende taktik på holdet. Og det selvom den 27-årige Dumfries har leveret hele syv assists og to scoringer for Inter i denne sæson.

Den sidste mulighed skulle angivelig være Marcelo Brozović, som Barca ofte er blevet sat i forbindelse med. Det skyldes især kroatens spillestil, der trækker paralleller til Sergio Busquets, der har valgt at forlade klubben efter 15 sæsoner på førsteholdet.

Den 30-årige Brozović er derfor det bedste bud på en bytte<handel, men den store hurdle er fortsat Barcas ønske om at få kontant afregning for Kessié. Catalanerne har hårdt brug for at generere flere indtægter, hvilket altså kommer i første række fremfor at forstærke spillertruppen.

Ledelsen håber derfor at interessen fra Tottenham og Liverpool munder ud i snarligt tilbud. Og hvis ikke, så kan det bestemt ikke udelukkes at Kessié ender som brik i en større byttehandel i det kommende transfervindue..:FORSIDE:.