fbpx

Avis: Inter presser på for hurtig Lautaro-afklaring

Magnus Wind - 15.05.20

© Getty Images
// Lautaro Martínez

Ifølge avisen Sport, så lægger Inter Milan pres på Barca, for at få en hurtig afklaring på handlen med Lautaro Martínez. Italienernes planlægning af næste sæson afhænger nemlig af transferindtægterne for angriberen.

Rygterne om en handlen mellem Inter Milan og Barca vedrørende Lautaro Martínez har svirret længe. Det ligner, at et skifte nærmer sig, men nu ønsker den italienske klub angiveligt en hurtig afklaring fra catalanernes side. Inter presser på, og vil gerne have afsluttet aftalen i maj, da transferindtægterne for angriberen skal bruges i planlægningen af næste sæson. Det skriver avisen Sport. 

Inter er afklaret med, at Martínez forlader klubben efter denne sæson, da de ikke har kunne matche den løn, som Barca kan tilbyde angriberen. Argentineren har en frikøbsklausul på 111 millioner euro, svarende til omkring 830 millioner danske kroner, men catalanerne ønsker ikke at betale dette beløb. Derfor har både Arturo Vidal og Ivan Raktić været meldt som mulige kandidater, der skulle sendes til Inter, i en handlen, der også skulle inkludere et pengebeløb.

Handlen kunne blive afsluttet indenfor kort tid, hvilket bliver spændende at følge, da de fleste er enige i, at den 22-årige argentiner ligner en god afløser for den aldrende Luis Suárez.

.:FORSIDE:.