fbpx

Avis: Laporta tiltræder som præsident i morgen

FCBARCELONA.DK - 16.03.21

// Joan Laporta


Rent formelt er Joan Laporta ikke tiltrådt som præsident for FC Bacelona endnu, men i følge avisen El Mundo Deportivo, sker det i morgen aften ved en ceremoni. Dermed kan han for alvor tage fat på de opgaver der skal løses.

For at Laporta skal kunne udnævnes til præsident for FC Barcelona, skal han på den samlede ledelses vegne stille en bankgaranti på 15% af sæsonens budget, svarende til 125 mio. euro. I følge avisen El Mundo Deportivo er garantien nu på plads og den sendes i dag til ligaforbundet LFP, som reglerne foreskriver det.

Derfor forventes det, at LFP i løbet af dagen godkender Laporta som ny præsident for FC Barcelona. Af samme årsag har klubben et program klar for onsdagen, hvor indsættelsen formelt finder sted.

Det sker i morgen kl. 16.00, hvor Laporta samler sin nye bestyrelse og fordeler de forskellige ansvarsområder. Det er også her at klubbens midlertidige leder Carles Tusquets overlader tøjlerne til Laporta.

Kl. 18.00 i morgen er der planlagt en ceremoni, hvor Joan Laporta formelt udnævnes til Barcas 41. præsident. Herefter er det ham der leder klubben og kan tage fat på de store udfordringer der skal løses, både på det sportslige og økonomiske område.

.:FORSIDE:.