fbpx

Avis: Lautaro-byttehandlen begynder at tage form

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 16.05.20

© Getty Images
// Lautaro Martínez

Lautaro Martínez-forhandlingerne befinder sig på et afgørende stadie. Ifølge Marca er Barca og Inter angiveligt blevet enige om en delvis byttehandel, og en aftale synes derfor indenfor rækkevidde.

Forhandlingerne mellem Barca og Inter om den argentinske angrebskomet, Lautaro Martínez, begynder så småt at tage form. Ifølge den spanske sportsavis, Marca, er Inter gået med til en delvis byttehandel, der kan ende med at sende op til flere Barcelona-spillere den anden vej.

Inter holder fast i deres værdiansættelse af Lautaro Martínez på 111 mio. euro. En pris som Barca angiveligt skulle være villige til at imøddekomme, dog på visse betingelser. Catalanerne ønsker at lægge omkring halvdelen af transfersummen kontant og dermed betale restancen ved at sende egne spillere den anden vej til en tilsvarende værdi.

Et scenarie som Inter ved flere lejligheder har afvist blankt, men Milano-klubben skulle altså nu være kommet på andre tanker. Inter har især interesse i Nélson Semedo og Arturo Vidal, mens også spillere som Jean-Clair Todibo, Júnior Firpo, Samuel Umtiti og Carles Aleñá vækker nysgerrighed.

Inters sportsdirektører, Beppe Marotta og Piero Ausilio, er derfor i samråd med Antonio Conte i fuld færd med at drøfte, hvilke spillere man agter at inkludere i handlen. En ny højreback florerer højt på italienernes ønskeliste, hvorfor Semedo umiddelbart kan blive en afgørende brik i puslespillet. Samtidig har Conte længe haft et særdeles godt øje til Arturo Vidal, hvis lederevner og erfaring han mener kan blive afgørende på midtbanen.

Ifølge Marca vil Inter indenfor de kommende dage give Barca besked om, hvilke spillere man ønsker at inkludere i en delvis byttehandel.

.:FORSIDE:.