fbpx

Avis: Manchester City sænker prisen på Cancelo

Markus Johannessen - 12.07.24

// Joao Cancelo

Manchester City forsøger at fremskynde salget af João Cancelo, som lige nu står til at vende tilbage til de engelske mestre, hvis ikke Barca beholder portugiseren. Hans prisskilt skulle nu lyde på under 20 mio. euro.

Barca og Manchester City har fortsat svært ved at nå til enighed i forhold til João Cancelos frermtid i den catalanske hovedstadsklub. Barca ønsker at forlænge den 30-årige backspiller, men kun via en lejekontrakt, hvorimod City foretrækker et direkte salg. 

Ifølge avisen Sport, har Premier League-klubben nu forsøgt at friste catalanerne ved at sænke prisen på den portugisiske landsholdsspiller. Hvor han før kostede omtrent 30 millioner euro, ligger hans pris nu angiveligt på under 20 millioner euro. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har stadig ikke bidt på, men til gengæld har prisnedslaget vakt interesse i Juventus, som efter sigende ihærdigt forsøger at erhverve João Cancelos underskrift. Dog har Cancelo det sidste ord i forhold til sin næste destination, hvilket Barcas ledelse ser som en stor forhandlingsfordel, hvorfor catalanerne fortsat ikke vil give sig i forhandlingerne. 

Barca ønsker nemlig ikke at betale nogen fast transferudgift for en i forvejen løntung spiller. Nico Williams er i øjeblikket topprioriteten i klubben, og budgettet er udelukkende strikket sammen til at muliggøre hans ankomst. 

Catalanerne håber dog stadig på, at João Cancelo trækker i Barca-trøjen i den kommende sæson. På trods af Juventus' interesse og Citys standpunkt om kun at sælge, kan Manchester-klubben være nødsaget til at lade Cancelo blive i Catalonien på en lejeaftale, hvis han nægter at skifte til andre klubber. 

.:FORSIDE:.