fbpx
Annonce

Avis: Napoli er interesseret i Samuel Umtiti

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.04.20

© Getty Images
// Umtiti

Napoli er tæt på at sælge deres stjerneforsvarsspiller, Kalidou Koulibaly, til Paris Saint-Germain. Derfor skal italienerne fra vulkan-byen ud og finde en erstatning. Her håber Napoli at hente Samuel Umtiti.

Den italienske klub er blevet bekendt med, at Barca har Umtiti på salgslisten. Derfor er de nu interesseret i franskmanden, som erstatning for Koulibaly. Det skriver den catalanske avis Sport.

Før corona-pausen krævede Barca 50 mio. euro for Umtiti, men det beløb virker ikke realistisk lige nu. Derfor kan prisen meget vel blive lavere. En ting er dog sikkert, og det er, at Napoli har råd til Umtiti efter salget af Koulibaly. Et salg af ham til PSG, vil indbringe en stor sum penge.

Når det kommer til Umtiti selv, så er han ikke meget for at forlade Barca. Han har meddelt klubben, at hans intention er at fortsætte i den catalanske storklub - især efter Setién er begyndt at bruge ham mere. Hvis det står til Umtiti selv, så forlader han angiveligt kun Barca, hvis han bliver præsenteret for et mere spændende projekt end Barcas.

.:FORSIDE:.