fbpx

Avis: Ndombele er anden mulighed end Kanté

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.04.20

© Getty Images
// Kante // Ndombele

Barca står til at miste flere midtbanespillere på sommerens tranfermarked. Derfor planlægger Barca nu at hente en forstærkning til midtbanen. Kanté har været nævnt, men Tanguy Ndombele er også en mulighed.

Til sommer står Barca til muligvis at miste Ivan Rakitic og Arturo Vidal. Det efterlader midtbanen tyndt besat, så derfor er Barca nu begyndt at kigge efter en fyssisk stærk midtbanespiller, der samtidig er god med bolden.

I de seneste par dage har N'Golo Kanté fra Chelsea været nævnt som en mulighed, men Tottenhams Tanguy Ndombele er anden mulighed, som passer på den profil som Barca leder efter. Det skriver den catalanske avis Mundo Deportivo.

Ndombele er måske endda nemmere at få fat på end Kanté, da franskmanden er røget ud i kulden i Tottenham. Ifølge de seneste meldinger fra England er han ikke blandt José Mourinhos foretrukne.

I England rygtes Ndombele allerede væk fra klubben og Barca har været ude efter ham før. Skulle et skifte komme på tale, så foretrækker Ndombele angiveligt et skifte til Camp Nou fremfor andre klubber.

.:FORSIDE:.