fbpx

Avis: Newcastle går også efter Coutinho og Griezmann

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.04.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho // Antoine Griezmann

Tidligere på ugen kom det frem, at Newcastle er ude efter Arturo Vidal, men det er ikke den eneste Barca-spiller, som den engelske klub vil have fat i. Ifølge den engelske avis Daily Mirror, vil de også have Coutinho og Griezmann.

Newcastle United står overfor at blive overtaget af stenrige saudi-arabiske ejere, og de har store planer for den nordengelske klub. De forestående ejere vil have klubben i Champions League og det kræver store investeringer i rigtig gode spillere.

En lang række stjerner som Cavani, Mertens, Cuadrado, Willian og Vidal er allerede blevet sat i forbindelse med Newcastle, men her stopper det ikke. Ifølge Daily Mirror, vil de også have Barcas Coutinho og Griezmann, der begge kan forlade catalanerne til sommer.

Coutinho er nok den mest sandsynlige spiller Newcastle kan hente, da han selv vil tilbage til Premier League, men han sættes også i forbindelse med Chelsea, Everton og Arsenal. Griezmann bliver sværere at få, da han lige er kommet til Barca. Dertil trækker det sikkert også ned, at klubben ligger på 13. pladsen i Premier League langt fra kvalifikation til Champions League.

.:FORSIDE:.