fbpx

Newcastle vil gøre Coutinho til frontfigur i nyt projekt

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.04.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Newcastle United fra England er ved at blive overtaget af den saudi-arabiske kronprins Mohammed Bin Salman, der er klar med den store pengepung. Han drømmer angiveligt om at hente Coutinho til den nordengelske klub.

I den seneste uge er Coutinho blevet sat i forbindelse med et overraskende skifte til Newcastle, der på vej på nye hænder. Nu er der kommet nye oplysninger om det mulige skifte for brasilianeren.

Ifølge flere engelske medier, så drømmer Newcastle stort og de skal bruge store profiler for at realisere deres mega-projekt. Her kommer Coutinho ind billedet, som englænderne vil have som frontfigur i deres nye projekt.

Det meddeles yderligere, at Newcastle skulle være klar til at springe banken for at sikre sig Coutinho, der ellers også tiltrækker sig interesse fra flere andre engelske klubber.

For Barca er det kun godt, at flere og flere klubber melder deres interesse i Coutinho. Det vil uden tvivl være med til at pressen prisen op, så klubben kan få mange af de penge tilbage de investerede i ham, såfremt catalanerne vælger at skille sig af med brasilianeren.

.:FORSIDE:.