fbpx

Avis: Nice viser interesse for Samuel Umtiti

FCBARCELONA.DK - 03.01.21

© Getty Images
// Umtiti

Samuel Umtiti er en af de spillere der meget vel kan forlade Barca i januars transfervindue. Nu fortæller avisen AS om interesse fra Nice, der gerne vil have fat på forsvarsspillere, men hans skadeshistorik skræmmer.

Umtiti blev betragtet som en af verdens bedste forboldspillere, indtil flere skader, især med det ene knæ, satte ham langt tilbage. Han er aldrig vendt tilbage til det gamle niveau og er i dag en perifær spiller hos Barca.

Derfor er klubben klar til at lade ham rejse allerede til januar og her skulle Nice altså være interesseret. De har brug for at styrke den bagerste kæde og her kommer Umtiti ind i billedet.

Der er dog også betænkeligheder, for den sportslige ledelse i Nice er angiveligt nervøs for Umtitis skrøbelige fysik. Derfor kan en lejeaftale for resten af sæsonen blive en løsning, tilføjet en købsoption. På den måde kan de sikre sig, at de ikke bruger penge på en spiller der hurtigt bliver skadet.

Spørgsmålet er dog også hvad Umtiti selv siger. Hans ambition skulle være at vende tilbage og generobre en stamplads på Barcas hold, så han bliver næppe nem at overbevise om, at han skal væk.

Umtitis kontrakt med Barca løber til juni 2023.

.:FORSIDE:.