fbpx

Avis: Peña ikke en langsigtet løsning for Barca

Peter Vyff - 02.02.24

 


Iñaki Peña har fået al spilletid efter Marc-André ter Stegens rygskade. Tyskeren nærmer sig nu et comeback, og reservemålmanden har angiveligt ikke formået at overbevise ledelsen om, at han er en langsigtet løsning.

I løbet af de sidste par måneder er det blevet endnu mere tydeligt, hvor vigtig Marc-André ter Stegen er for Barca. Catalanernes defensiv har lidt under målmandens fravær, og helt uhørt har holdet indkasseret 19 mål i januar måned.

Tyskeren nærmer sig dog heldigvis et comeback, og det er gode nyheder for Xavi, der har stærkt brug for landsholdsmålmanden. Barca har fortsat mulighed for at tilspille sig en smule succes i Champions League, og det kræver at holdet står stærkest muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Iñaki Peña har heller ikke formået at overbevise trænerstaben om, at han har kvaliteten til at tage over for Ter Stegen, når den dag kommer. Det skriver avisen Cadena SER, der tilføjer, at ledelsen har mistet tilliden til ham som en langsigtet løsning i målet.

Spanieren startede ellers godt ud, hvor han viste sig afgørende i flere momenter i kampene. Den 24-årige Peña har dog lidt under holdets svingende niveau, hvilket også har kunne aflæses i hans præstationer, som på det seneste højest har været middelmådige.

De mange skader i forsvaret har helt sikkert også haft sin betydning for de defensive resultater, men holdningen er, at Ter Stegen ville have lukket langt færre mål ind end Peña. Barca kan derfor glæde sig over, at den 31-årige tyskeren snart er tilbage i målet og forhåbentlig vil vogte buret i flere år endnu.



// Iñaki Peña
.:FORSIDE:.