fbpx

Iñaki Peñas fremtid i Barca er oppe til diskussion

Simon Arun Vrábel - 28.02.24

// Iñaki Peña

Forberedelserne til næste sæson er allerede i fuld gang, og et af de emner, som bliver diskuteret er om man forsat vil satse på den snart 25-årige andenmålmand Iñaki Peña, som kun delvist klarede opgaven i målet i Ter Stegens fravær.

Tidligere på sæsonen fik Iñaki Peña en gylden mulighed for at vise sit værd, da Marc-André ter Stegen sad ude efter en rygoperation. Barcas andenmålmand var dog ikke overbevisende, og det kan nu betyde, at man vil sælge Peña til sommer.



I de første kampe som afløser gjorde Peña et udmærket stykke arbejde, og mange følte, at man i den 24-årige andenmålmand havde en solid reserve. Peña begyndte dog hurtigt at vise tegn på usikkerhed, hvilket satte sine tydelige spor i forsvaret, og efter at Ter Stegen er vendt tilbage er status, at Peña lukkede 32 mål ind i 17 kampe på tværs af alle turneringer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har ifølge avisen Mundo Deportivo fået den sportslige ledelse til at overveje, om man skal sælge holdets andenmålmand til sommer, da alternativerne på markedet i øjeblikket tilbyder større kvalitet end Peña kan tilbyde. Samtidig har Peña længe søgt efter mere spilletid, så et brud kunne være en god løsning for begge parter.



Avisen fortæller, at ledelsen angiveligt holder øje med 25-årige Luis Maxmiano, som i øjeblikket spiller på leje hos Almeria. Maxmiano, som oprindeligt ejes af italienske Lazio, har kontrakt frem til 2027, så et sommersalg vil rent økonomisk være den bedste løsning for både målmanden selv og hans italienske arbejdsgiver.



En anden mulighed er den tidligere Manchester United-målmand David de Gea. Den 33-årige spanier er ifølge avisen en oplagt mulighed, da De Gea i øjeblikket er klubløs, men spørgsmålet er, om en rolle som Ter Stegens afløser overhovedet er interessant for den tidligere spanske landsholdsmålmand.



Alternativt kigger ledelsen også på, om man skal forfremme nogle af klubbens egne talenter som 17-årige Diego Kochen eller 19-årige Ander Astralaga.

.:FORSIDE:.