fbpx

Avis: Pjanic enig med Barca om kontraktforhold

Anders Lang Jensen - 08.05.20

© Getty Images
// Miralem Pjanic

Når transfervinduet åbner, efter at sæsonen er færdigspillet, vil handlerne ikke ligne normalen. Mængden af byttehandler kan stige markant, og Juventus’ Pjanic rygtes fortsat til Barca. Her skulle der nu være enighed om hans vilkår.

Netop på rygtefronten, hvad angår Barcas dialog med italienske Juventus, får i dag tilført nyt. Avisen La Gazzetta Dello Sport beretter nemlig, at Miralem Pjanic er enige med Barca omkring de personlige vilkår i en kontrakt med catalanerne. Barca og spillerens lejr har diskuteret en mulig aftale, hvis Barca og Juve når til enighed om en aftale, der ikke vil indeholder nogen transfersum for nogen af klubberne, men et direkte bytte.

Endvidere melder La Gazzetta Dello Sport, at klubberne er i dialog omkring en byttehandel med potentielt flere spillere. Barca og Juventus mangler altså at finde frem til en aftale om, hvilke navne der kan gå den anden vej fra Camp Nou til Torino-klubben.

Barcas brasilianske midtbanemand Arthur har været nævnt mest, men den tidligere Gremio-spiller har for nyligt gjort det klart, at han vil være i Barca de næste mange år. Derfor kan andre spillere såsom Ivan Rakitic og Arturo Vidal blive interessante omkring en mulig byttehandel mellem Barca og Juventus.

.:FORSIDE:.