fbpx

Avis: Rakitić bliver som minimum til sommer

Anders Lang Jensen - 14.12.19

© Getty Images
// Rakitic

Kroatiske Ivan Rakitić lignede længe en færdig mand til januars transfervindue. Men efter en fin sidste periode har midtbanemanden besluttet at fortsætte kampen i Barca – som minimum indtil sæsonafslutning til sommer.

Selv i sidste sommers transfervindue var kroaten tættere på et exit fra Camp Nou end nogensinde. Efter købet af hollandske Frenkie de Jong var Rakitić degraderet til reservespiller. Den rolle har været en realitet for midtbanespilleren, men angiveligt bliver det ikke til et salg denne vinter.

Ifølge avisen Marca har Ivan Rakitić nemlig planer om at fortsætte i hvert fald indtil sommer i det catalanske. Den tidligere Sevilla-spiller ønsker at blive i Barca og kæmpe for spilletid, der noget overraskende er kommet mere af til kroaten i den seneste periode, hvor han har gjort det godt.

Spilletiden under Ernesto Valverde har altså angiveligt fået Rakitić til at ville fortsætte lidt endnu, og dermed undgår Barca at miste vigtige og rutinerede kræfter i truppens bredde i januarvinduet. Derimod kan et salg af chilenske Arturo Vidal i stedet nu blive prioriteret.

.:FORSIDE:.