fbpx

Avis: Sevilla vil have Rakitic til at gå ned i løn

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.05.20

© Getty Images
// Rakitic

Ivan Rakitic' fremtid er stadig uklar. Midtbanespilleren vil gerne tilbage til Sevilla, men det ser svært ud lige nu på grund af den pris andalusierne skal betale for ham. Dertil har han en meget høj løn som Sevilla ikke kan matche.

Ifølge den sevillianske avis Estadio Deportivo, så er Rakitic' skifte til Sevilla helt uigennemførligt lige nu, da kroaten tjener omkring otte mio. euro om året. Det svarer til ca. 60 mio. kr. og det niveau kan Sevilla ikke være med på.

Dertil kommer den pris som Barca kræver for Rakitic. Ifølge den catalanske avis Sport, vil Barca have 15 mio. euro for den 32-årige kroat, som har en kontrakt med catalanerne, der udløber i sommeren 2021.

Estadio Deportivo melder dog, at Sevilla er klar til at gå efter Rakitic, hvis han vil gå ned i løn. Avisen skriver, at Monchi har bedt om denne gestus fra Rakitic. Hvis Rakitic går med til det, kan han se frem til en lang kontrakt i Sevilla.

Meldingerne fra samme avis går også på, at Rakitic har større tilbud på hånden fra andre klubber, hvor han endda kan tjene langt mere end han gør i Barca. Her har klubber som Inter, AC Milan, Juventus og en række andre spanske klubber været nævnt.

Sevilla står dermed overfor store udfordringer, hvis de skal sikre sig den kroatiske VM-sølvvinder fra 2018. En gestus fra Rakitic skal starte det hele og så må andalusierne se om de kan blive enige med Barca om en transfersum.

.:FORSIDE:.