fbpx

Avis: Ter Stegen-forhandlinger sat på pause

Anders Lang Jensen - 27.04.20

© Getty Images
// Ter Stegen

I de seneste måneder har en kontraktforlængelse med Marc-André ter Stegen været blandt de absolutte topprioriteter i Barca-ledelsen. Men parterne har ikke kunnet finde hinanden og Corona sætter det nu på pause.

Den tyske stjernekeepers kontrakt udløber i sommeren 2022, og med Ter Stegens kolossale rolle på holdet er det ikke længe. Derfor har der i flere måneder foregået snakke mellem tyskerens agent og Barca, men kontraktmæssigt er der ikke just enighed over hele linjen.

Marc-André ter Stegens nuværende kontrakt er ikke nær så økonomisk attraktiv, som tyskerens rolle og præstationer berettiger til. Barca-ledelsen er også indforstået med, at en forlængelse skal være af en markant højere økonomisk kaliber. Både Ter Stegen og Barca skulle angiveligt begge have en interesse i at forlænge aftalen. Det melder avisen Sport.

Den nuværende Corona-situation har dog fået ledelsen til at sætte alle økonomiske forhandlinger på pause. Og udover Marc-André ter Stegen har klubben også fortalt Nelson Semedo og Arthur, at forhandlinger om en ny kontrakt udskydes, indtil man kender omfanget af den nuværende krise.

.:FORSIDE:.