fbpx

Avis: Ter Stegen skal opereres i ryggen

Anders Lang Jensen - 05.12.23

// Ter Stegen

Marc-André ter Stegen blev i den seneste landskampspause rygskadet, men forhåbningerne var, at der ikke ventede målmanden en seriøs skadespause. Nu skal tyskeren dog opereres, og der venter desværre en længere tid på sidelinjen.

De seneste tre kampe har Marc-André ter Stegen misset for Barca grundet de rygsmerter, der opstod til en træning med det tyske landshold for få uger siden. For en sikkerheds skyld rejste Ter Stegen hjem til Barcelona, men skaden har vist sig mere omfattende end både forventet og frygtet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge aviserne Sport og Mundo Deportivo har Marc-André ter Stegen i samspil med klubbens læger nu besluttet at gennemgå en operation i ryggen for at ordne de rygproblemer, målmandsstjernen lige nu oplever. Dermed vil der dog naturligvis også vente en længere pause efterfølgende.

Barca kommer nemlig til at undvære tyskeren i et tidsrum på 2-3 måneder fra operationen, der ventes at blive gennemført indenfor ganske kort tid. Det bliver dog først til februar, at Ter Stegen igen bliver kampklar og muligvis også misser første kamp i ottendedelsfinalen i Champions League, som afvikles enten den 13./14. februar eller 20./21. februar.

terstegen21

.:FORSIDE:.