fbpx

Avis: Tottenham vil have Semedo i januar

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.01.20

© Getty Images
// Semedo

Nelson Semedo har ikke for alvor slået til i Barca siden skiftet fra Benfica, så derfor er catalanerne angiveligt klar til at sælge portugiseren. Det har fået Tottenham på banen, der eftersigende allerede vil have ham i denne måned.

Ifølge den engelske avis The Mirror er Tottenham desperate efter at finde en ny spiller til højre back allerede i dette transfervindue. Her har de kastet øjnene på Nelson Semedo, der sagtens kan blive solgt, hvis Barca modtager et tilfredsstillende tilbud.

Tottenham har været svækket på højre back-positionen siden de solgte Trippier til Atlético, så derfor er de på jagt efter en ny spiller der kan løfte opgaven. Her vil de altså angiveligt gå efter Semedo, som sagtens kan ende med at blive solgt.

Sidste sommer gjorde Barca ellers alt hvad de kunne for at overbevise Semedo om at blive i klubben, der ellers havde tilbud fra Atlético Madrid og fra England, men portugiseren har ikke for alvor slået til, hvilket har fået Barca på andre tanker.

Hvis Semedo bliver solgt har Barca angiveligt tyske Lukas Klostermann fra Leipzig i kikkerten, ligesom man kan hente Emerson fra Real Betis, som catalanerne har et medejerskab af.

.:FORSIDE:.