fbpx
Annonce

Avis: Zaragoza overvejer at hente Iñaki Peña

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.04.20

© Getty Images
// Iñaki Peña

Barcas trejdemålmand, Iñaki Peña, spiller fast for B-holdet, men han kan måske være på vej til at skifte væk fra Barca. Segunda-klubben Zaragoza overvejer angiveligt at hente den unge målmand.

Iñaki Peña tilhører B-holdet, men han agerer som førsteholdets tredjemålmand. Da Neto var skadet blev han rykket op som andetvalg og sad på bænken ved førsteholdets kampe, men han har endnu ikke fået debut på Barcas bedste mandskab.

Zaragoza ligger på andenpladsen i Segunda, som giver direkte oprykning til La Liga, men hvis aragoneserne ikke opnår oprykning til Spaniens bedste række, så vil de angiveligt forstærke sig på målmandsposten. Det er her, at Iñaki Peña kommer ind i billedet.

Det er avisen El Periódico de Aragón, der fortæller historien om Zaragozas interesse i Iñaki Peña. Hvis Barca B ikke formår at rykke op i Segunda Division, så er Barca angiveligt åbne overfor at lade den 21-årige målmand fra Alicante gå.

Iñaki Peña kom til La Masia i 2012 fra Villarreal. I sidste sæson blev han rykket op på B-holdet og han har siden salget af Jordi Masip fungeret som Barcas trejdemålmand.

.:FORSIDE:.