fbpx

Barca bekræfter at Luis Suárez kan træne med igen

FCBARCELONA.DK - 05.05.20

© Getty Images
// Suárez

Der kom rigtig gode nyheder her til aften, da Barcas trænerstab deltog i et fælles interview på nettet. Her bekræftede de, at Luis Suárez er kommet sig over sin knæskade og derfor er med, når holdet begynder at træne igen.

'Vi har store håb om, at Suárez bliver en rigtig god forstærkning. Vi har set ham arbejde som en vild hver eneste dag, hvor han har presset sig selv hårdt for at forkorte processen' udtalte assistenttræner Eder Sarabia om Barca-angriberens genoptræning efter knæoperationen i januar.

Holdets fysiske træner Fran Soto forsikrede om, at Suárez er med, når spillerne snart begynder at træne igen på individuel basis. 'Suárez' udvikling er rigtig god og han holder sig nogenlunde indenfor de planlagte frister. Han kan vende tilbage til arbejdet og fordi det sker individuelt, kommer han til at deltage på normal vis, hvor vi skal tilpasse arbejdet efter hvad han føler. Det bliver som hans holdkammerater' sagde han. Træningen forventes startet op indenfor få dage.

Dermed tyder alt på, at Suárez kommer til at stå til Quique Setiéns rådighed, når ligaen forventes genoptaget i løbet af juni måned. Han har god tid til at genfinde formen og han vil helt sikkert blive en stor hjælp for holdet i sæsonens afsluttende og forsinkede fase.

.:FORSIDE:.