fbpx

Barca dominerer de sociale medier for 6. år i træk

FCBARCELONA.DK - 09.01.21

© Getty Images

Det kan godt være at Barca oplever massiv modvind for tiden på og udenfor banen, men når det gælder de sociale medier, er klubben den markant bedste. Det er 6. år i træk at catalanerne topper listen.

Hvem har flest brugere, likes, kommentarer, delinger med mere på sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram, Youtube og Tik Tok? Det har FC Barcelona og det er ingen overraskelse, for sådan har det nu været i seks år i træk.

Mere end 1,6 milliard interaktioner har Barca haft på diverse platforme i 2020 og det er flest af alle. Tættest på kommer Liverpool med tæt på 1,5 milliard, mens Manchester United følger tæt efter Liverpool. Barcas ærkerivaler fra Real Madrid halter noget efter med lige over 1 milliard på en 4. plads.

Kigger man på de enkelte sociale medier, tager Barca førstepladsen på Instagram, Twitter, Youtube og Tik Tok, mens man på Facebook må se sig overgået af Liverpool og Manchester United.

Barca har i snart mange år arbejdet hårdt for at nå denne stærke position på de sociale medier. Det bringer klubben tættere på sine fans og det genererer store indtægter, noget som der mere end nogensinde er brug for lige nu.

.:FORSIDE:.