fbpx

Barca håber Casadó kan træde i Férmins fodspor

Peter Vyff - 24.07.24

 


Fermín López fik sit helt store gennembrud i det forgangne år, hvilket skete efter en imponerede indsats i opstartssæsonen. Barca håber nu, at Marc Casadó kan træde i hans fodspor, og skabe sig et godt udgangspunkt under turen til USA.

Det kom som noget af en overraskelse, da Férmin López sidste sommer gjorde opmærksom på sig selv, da Barca afholdt deres pre-season i USA. Spanieren imponerede alle fra sin position på midtbanen, og især i kampen mod Real Madrid, hvor han både scorede og assisterede.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stortalentet blev efterfølgende inkluderet i førsteholdstruppen, og han sluttede sæsonen af med 42 officielle kampe for Barca. Den 21-årige Férmin scorede samtidig elleve mål, hvilket gjorde ham til den mest målfarlige midtbanespiller, siden Cesc Fabregas spillede for Barca.

Spanieren fik dermed vist, hvordan man kan tage skridtet fra ungdomsrækkerne og helt op til førsteholdet. Og det samme håber ledelsen nu kan gøre sig gældende for Marc Casadó, der som anfører for Barca Atlétic, har gjort tiltrukket sig en del opmærksomhed.

Det skriver avisen Sport, der også tilføjer, at Casadó har trænerstabens fulde tillid, og forventningen på sigt er, at han kan udfylde tomrummet på den defensive midtbane. Catalaneren har samtidig allerede fået sin debut på førsteholdet, og han er også blevet indregisteret på førsteholdet til den kommende sæson.

Det er ingen hemmelighed, at Barca nærmest er desperate efter at finde en langsigtet erstatning for Sergio Busquets, og selvom ledelsen er meldt interesseret i Mikel Merino, tyder intet endnu på, at en handel venter lige om hjørnet. Den 20-årige Casadó har derfor god tid til, at overbevise Flick om, at han er fremtiden som anker på Barcas midtbane.

casado5F

// Marc Casadó // Fermin Lopez
.:FORSIDE:.