fbpx

Barca har fastlagt datoen for Vitor Roques debut

Peter Vyff - 27.11.23

// Vitor Roque

Sportdirektør Deco bekræftede lørdag, at Barca har planer om at hente Vitor Roque til januar. Catalanerne har angiveligt fået grønt lys til at registrere angriberen på holdet, og datoen for hans debut skulle nu også være fastlagt.

Ledelsen har haft særdeles travlt, siden den sæsonafsluttede korsbåndsskade til Gavi i søndags. Spanierens skade betyder nemlig, at Barca har mulighed for at hente en erstatning ind på førsteholdet, så længe at lønnen ikke overstiger 80% af, hvad Gavi tjener på nuværende tidspunkt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det har givet anledning til flere spekulationer, men alt tyder nu på at ledelsen har sat sig for, at hente Vitor Roque til Barca før tid. Det bekræftede Deco i forbindelse med kampen mod Rayo Vallecano.

Barca har angiveligt også fået godkendt skiftet af La Liga, og ifølge flere kilder forventes brasilianeren, at ankomme til Catalonien omkring den 20. december. Og ifølge journalisten Roger Torello fra avisen Mundo Deportivo, skulle der nu også være blevet fundet frem til en dato, hvor Roque sandsynligvis kan få debut.

Det drejer sig om kampen mod Las Palmas den 3. januar, hvor angriberen forventes i topform, efter den ankelskade han pådrog sig tidligere i sæsonen. Catalanerne håber at brasilianeren allerede der viser gode takter, og at han hurtigt kan gøre sig gældende på førsteholdet, der senere i den uge tager til Saudi-Arabien, for at deltage i den spanske Supercup.

Tigrinho, som Roque også kaldes, skal dog i første omgang afslutte tiden hos Athletico Paranaense, hvor hans sidste kamp forventes at blive den 6. december mod Cuiaba. Stortalentet kan, hvis alt går som planlagt, kort efter snart kalde sig Barca-spiller, og et af sæsonens vedvarende rygter kan endelig finde sin afslutning..:FORSIDE:.