fbpx

Barca har klart flest sponsorindtægter af alle

FCBARCELONA.DK - 22.04.20

© Getty Images

Avisen AS bringer en Top 10 liste over de klubber der har de højeste sponsorindtægter i fodboldverden. Her topper Barca listen med 227 mio. euro, hele 42 mio. mere end Real Madrid, der må nøjes med en 3. plads.

Det er Barcas ledelse der har været bedst til at forhandle de største sponsorkontrakter på plads. Sponsorer som Rakuten, Nike, Beko og Caixa Bank, for at nævne de største, lægger til sammen 227 mio. euro i klubkassen, svarende til 1,7 milliard danske kroner.

Herfra er der et pænt stykke ned til Manchester United på en 2. plads med 186 mio. euro. Her er de største sponsorer Adidas, Aon, Chevrolet og DHL. Først på tredjepladsen kommer Real Madrid med 185 mio. euro, hvor det er Fly Emirates, Adidas, Audi og Nivea der spytter mest i kassen.

Yderligere et stykke efter følger Chelsea med 125 mio. euro og Bayern  Munchen med 112 mio. euro. På de efterfølgende pladser kommer PSG (86 mio. euro), Arsenal (86 mio. euro), Liverpool (85 mio. euro), Tottenham (75 mio. euro) samt Manchester City på en 10. plads med 72. mio. euro.

Disse tal viser hvor stor forskel der er mellem verdens største klubber når det gælder sponsorindtægter, hvor Barca på førstepladsen tjener tre gange mere end City på 10. pladsen.

.:FORSIDE:.