fbpx
Annonce

Barca hentede sin største sejr i over fem måneder

FCBARCELONA.DK - 25.02.24

 


Der var meget at glæde sig over, da Barca i går eftermiddags besejrede Getafe med 4-0, for udover at selve spillet nærmest fungerede til perfektion, var der tale om holdets største sejr siden september måned.

Barca har haft store problemer med at lukke kampene denne sæson, der har budt på masser kampe, hvor det var spændende til det allersidste. Derfor kom det som en lettelse, at holdet endelig kunne levere en overbevisende indsats, hvor der ikke skulle bides negle til sidst.

Artiklen fortsætter under annoncen


Holdets fans har ikke været forvænt med store sejre i denne sæson. Man skal helt tilbage til midten af september for at finde holdets seneste storsejr, da man to gange i træk vandt med 5-0 over henholdsvis Real Betis og Royal Antwerp.

Siden dengang havde Barca ikke vundet en eneste kamp med mere end to mål, så det var en forløsning at se holdet sætte hele fire mål ind og der var sågar chancer til endnu flere mål i lørdagens kamp. Samtidg lykkedes det at holde nullet.

Nu har spillerne en uge til at bygge videre på den gode oplevelse. Næste opgave er en svær udekamp mod Athletic Club Bilbao.

gol39F

 

// Getafe
.:FORSIDE:.