fbpx

Barca meldes klar til at byde 40 mio. euro for Félix

Peter Vyff - 08.12.23

// Joao Felix

Barca har ikke lagt skjul på, at de ønsker at hente João Félix på en permanent kontrakt til sommer. Catalanerne får dog svært ved at imødekomme Atléticos pris, og det forlyder nu, at man maksimalt vil byde  40 mio. euro.

Det er lykkedes for João Félix at genfinde spilleglæden hos Barca, siden sommerskiftet fra Atlético Madrid i sommer. Portugiseren har ved flere lejligheder sikret holdet point, og ledelsen arbejder derfor hårdt på at gøre hans låneskifte permanent til næste sæson.

Kantspilleren håber også selv at få lov til at blive i Catalonien, hvilket han angiveligt også skulle have fortalt sin agent, Jorge Mendes. Det store spørgsmål er dog om, hvorvidt Barca har råd til købe João Félix, som Atlético Madrid eftersigende kræver 75 mio. euro for.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er noget over det beløb som Barca ifølge avisen Mundo Deportivo har tænkt sig at tilbyde. Catalanerne er angiveligt kun klar til at tilbyde et sted imellem 30-40 mio. euro for portugiseren, og selvom det er noget under madrilenernes krav, skulle ledelsen være ganske fortrøstningsfulde.

Det skyldes at Atlético ikke ønsker landsholdsspilleren tilbage på holdet, og kantspilleren ikke har tænkt sig at acceptere tilbud fra Saudi-Arabien, som er de eneste, der kan matche priskravet. Men skulle Barca alligevel ende med at få deres tilbud afvist, har ledelsen ikke tænkt sig at give op.

Catalanerne vil istedet forsøge at låne João Félix endnu en sæson, dog med en inkluderet købsoption denne gang. Hele skiftet afhænger dog i sidste ende af, hvordan sæsonen ender, og hvorledes lønstrukturen kommer til at se ud, og om det overhovedet giver økonomisk mening for Barca at hente portugiseren..:FORSIDE:.