fbpx
Annonce

Barca og FC Porto meldes i dialog om Vitor Roque

Anders Lang Jensen - 15.05.24

 


Rygterne om Vitor Roques fremtid fylder mere og mere, jo tættere vi nærmer os sommerens transfervindue. Det første halve år har været en skuffelse i Barca, og nu meldes klubben i dialog med portugisiske FC Porto om en aftale.

Det er stadig meget nyt for brasilianske Vitor Roque i Barca, men det ændrer ikke på, at angriberens fremtid i det catalanske allerede fylder internt i klubben. Den 19-årige sydamerikaner har ikke overbevist Barca, og klubben er angiveligt i dialog med andre klubber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den store portugisiske avis A Bola er Barca nemlig i dialog med FC Porto om Vitor Roque. Dialogen fra Barcas side føres gennem sportsdirektør Deco, der tidligere som aktiv spiller tørnede ud for netop Porto.

Barcas plan er ifølge avisen at låne Vitor Roque ud til Porto med en tilhørende købsoption i aftalen. Det er dog ikke nødvendigvis kun en simpel handel mellem klubberne, der kan blive tale om.

A Bola beretter nemlig, at Barca har et godt øje til Portos offensivspiller Eduardo Gabriel Aquino Cossa også bare kendt som Pepe. Pepe er også brasilianer, og Porto har sat et højt prisskilt på ham. Men ved at bruge Vitor Roque i en mulig aftale vil det hjælpe med en potentiel transfer.

roque40

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.