fbpx
Annonce

Barca rammer træværket mest i La Liga

FCBARCELONA.DK - 15.05.24

 


Det har været meget stolpe ud for Barca i denne sæson, også bogstaveligt talt. Efter ligaens første 35 runder er catalanerne nemlig det hold, der har ramt træværket flest gange, senest i mandags mod Real Sociedad.

Der føres statistik over alverdens ting i La Liga og også over hvor mange gange de enkelte hold rammer stolper eller overligger. Efter kampene i 35. runde er det en kendsgerning, at Barca fører tabellen over flest skud på træværket. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Raphinha var uhyre tæt på at bringe Barca foran mod Real Sociedad i mandags, da han sendte et godt forsøg på indersiden af stolpen. Det var 19. gang at Barca ramte træværket i denne sæsons La Liga. De følges af Real Madrid og Sevilla, begge med 17.

Internt i Barca er det Lamine Yamal og Joao Félix der har ramt træværket mest med fire gange hver, mens Raphinha har tre forsøg. De øvrige otte forsøg er fordelt på otte forskellige spillere, nemlig Ronald Araujo, Iñigo Martínez, Sergi Roberto, Ilkay Gündogan, Gavi, Frenkie de Jong, Fermín López og Robert Lewandowski.

raphinha31F

.:FORSIDE:.