fbpx

Ter Stegen ventes klar til Champions League kampe

Peter Vyff - 07.12.23

// Ter Stegen

Barca kunne i går bekræfte, at Ter Stegen skal opereres for en skade i lænden. Tyskeren meldes derfor ude et godt stykke tid, men klubben føler sig angiveligt sikre på, at han bliver klar til knockout-runden i Champions League.

Den 30-årige Marc-André ter Stegen har siddet ude med en lændeskade siden landskampspausen for tre uger siden. Og eftersom der ikke har været de store tegn på forbedring, har målmanden nu besluttet sig for at lade sig operere i ryggen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Operationen kan angiveligt komme til at holde ham ude i op til tre måneder, hvilket betyder at han er i fare for at misse ottendelsfinalerne i Champions League, der starter til februar næste år. Catalanerne føler sig dog eftersigende sikre på, at målmanden nok skal nå at blive klar, selvom det modsatte har været rygtet.

Det skriver journalisten Javi Miguel fra avisen AS, der også tilføjer, at Barca håber at have Ter Stegen tilbage om mindre end to måneder.

Cheftræneren må indtil da sætte sin tillid til Iñaki Peña, som da også har vist stor form i tyskerens fravær. Spanieren stod især en brandkamp mod Atlético Madrid i søndags, hvor han sikrede holdet en sejr med to vigtige redninger til sidst i kampen.

Barcas mål ser derfor ud til at være i sikre hænder, men som sæsonen spidser til, bliver det godt for Xavi at få Ter Stegen tilbage i startopstillingen. Tyskeren har været én af Barcas bedste over de seneste sæsoner, og med det store pres, der hviler på holdet, især i Champions League, er kaptajnens tilstedeværelse helt essentiel..:FORSIDE:.