fbpx

Barca tog Trincao for næsen af andre storklubber

FCBARCELONA.DK - 01.02.20

© Getty Images
// Trincao

Barcas køb af Francisco Trincao kom overraskende for de fleste og nok hurtigere end planlagt. Nu viser det sig nemlig, at der var tæt kamp om det 20-årige angrebstalent og at Barca derfor valgte at slå til allerede nu.

Historierne om Trincaos talent og potentiale var for længst nået rundt til samtlige storklubber i Europa, hvor der blev holdt nøje øje med Braga-spilleren. Interessen var meget stor og avisen Sport fortæller, at Barca var i konkurrence med klubber som Juventus, Real Madrid, Chelsea og Manchester City.

Avisen vurderer, at det i første omgang slet ikke var meningen, at man ville købe angriberen allerede her i januar. Den store interesse fra andre sider fik dog Barca til at fremrykke planerne, når de havde muligheden.

Derfor blev købet en realitet i går, men altså først med et skifte til sommer. Dermed har Barca sikret sig et af de største talenter i europæisk fodbold lige nu.

Barca har samtidig sikret sig, at andre storklubber ikke lige pludselig finder den store pengepung frem og køber Trincao fri, for frikøbsklausulen lyder på astronomiske 500 mio. euro, svarende til 3,75 mia. kroner. Det er mere end dobbelt så meget som PSG betalte for Neymar.

.:FORSIDE:.