fbpx

Barca under massivt pres i aften efter Madrid-sejr

FCBARCELONA.DK - 09.02.20

© Getty Images
// Real Betis

Presset er massivt på Barcas spillere, når de senere i aften løber på banen i Sevilla til opgøret mod Real Betis. Efter at Real Madrid her til aften besejrede Osasuna, risikerer Barca at komme hele seks point bagud.

Osasuna kom ikke med en hjælpende hånd til Barca i catalanernes kapløb med Real Madrid i toppen af ligaen. Baskerne kom ellers foran med 1-0, men fire mål af Madrid gav de hvide en sejr på 1-4.

Det resultat betyder, at Madrid nu er hele seks point foran Barca inden kampen i aften mod Betis. Det kan ikke undgå at øge presset markant på Barcas spillere, for alt andet end tre point vil betyde, at afstanden op til Madrid øges, og det endda med kun tre uger til El Clásico på Santiago Barnabeu.

Presset på Barca er i forvejen enormt, ikke mindst fordi holdet har oplevet store problemer på udebane denne sæson. Det pres skal de forsøge at modstå i aftenens kamp.

For Quique Setién ligner det en nøglekamp. Han overtog holdet på førstepladsen i ligaen og hvis de taber i aften, vil de altså være seks point bagefter. I givet fald vil der blive talt om krise i den catalanske hovedstad.

Kampen mod Betis fløjtes i gang kl. 21.00 og sendes ikke i tv.

.:FORSIDE:.