fbpx

Barca venter på godkendelse for at kunne træne igen

FCBARCELONA.DK - 05.05.20

© FC Barcelona
// Træning


Rent formelt er det nu muligt at genoptage træningen i ligaen, men endnu er der stille på Barcas træningsanlæg Ciutat Esportiva. Man venter på, at forholdene bliver godkendt inden man kan gå i gang.

Fra i går den 4. maj er det igen tilladt for professionelle sportsfolk at træne, så længe der sker under nogle helt specielle og meget restriktive forhold, for at undgå øget risiko for corona-smitte.

Ingen klubber i La Liga begyndte dog at træne i går. Man skal have godkendt de pratiske tiltag der er gjort for at beskytte spillere, trænere og øvrigt ansatte. Det er ligaforeningen LFP der står for det og det foregår ved en fysisk inspektion.

Barca har hele tiden understreget vigtigheden af, at man ikke tager nogle risici og derfor ønsker man ikke at starte forhastet op. Man har brugt de seneste dage på at gøre alt klar, både så alle i klubben er trygge og så LFP kan godkende forholdene.

Hvis alt går efter planen forventes det, at træningen på Ciutat Esportiva kan genoptages i slutningen af ugen, hvor der bliver tale om individuelle øvelser, uden at man kommer for tæt på hinanden.

Barca har intet meldt ud om de konkrete planer med træningen, så det imødeses med spænding, hvordan det hele kommer til at foregå. Samtlige catalanske sportsmedier venter spændt på nyt, men de får ingen adgang til træningsanlægget af hensyn til smittefaren.

.:FORSIDE:.