fbpx

Barcas ledelse vil forhandle lønnedgang med spillerne

FCBARCELONA.DK - 21.03.20

© Getty Images
// Coronavirus

I går holdt Barcas ledelse et møde på grund af Corona-situationen, der påvirker økonomien hårdt. Her blev det angiveligt drøftet, at man kan blive tvunget til at bede spillerne om at gå ned i løn i en periode.

Så længe fodbolden ligger helt stille, mister Barca massive indtægter, primært fra tv-rettigheder og billetsalg. Det blev diskuteret i Barcas ledelse i går på en videokonference, hvor præsident Josep Maria Bartomeu og de øvrige medlemmer af bestyrelsen sad derhjemme.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo blev der ikke taget konkrete beslutninger, men der skulle være enighed om, at der må gøres noget, hvis krisen som forventet fortsætter.

Det skulle dog være enig om, at overvejelserne om at midlertidigt fyre spillerne ved brug af speciel regel for sæsonarbejde, ikke er en løsning der arbejdes videre med. Derimod var der opbakning til, at inddrage spillerne i overvejelserne og bede dem gå ned i løn en periode, så økonomien ikke presses for hårdt så længe Corona-virussen har sat alt i stå.

Hvornår næste skridt tages i den henseende er usikkert, men umiddelbart vil i løbet af den kommende uge være et godt bud.

.:FORSIDE:.