fbpx

Bartomeu: 'Araujo, Puig og Fati rykkes op'

FCBARCELONA.DK - 26.07.20

© Getty Images
// Bartomeu

I et interview gennemgår præsident Bartomeu den aktuelle spillersituation og her bekræfter han, at Araujo, Puig og Fati bliver en del af førsteholdet næste sæson. Også Messi, Lautaro, Neymar og Ter Stegen får en kommentar.

Her er de emner som Barca-præsidenten kommenterer i interviewet med El Mundo Deportivo:

Forlænger Messi?
'Messi har sagt mange gange, at han ønsker at trække sig tilbage her og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at han forlænger'.

Hvilken kontraktforlængelse er den vigtigste?
'For mig er det Marc-André ter-Stegen, ikke bare på grund af hans kvaliteter som målmand, men også hans personlighed som spiller og hans måde at omgås andre på. Han er vigtig for omklædningsrummet og for fremtiden. Som målmand er han ung, men allerede i eliten. Som 28-årige er han blandt verdens tre bedste'.

Suárez' kontrakt udløber 2021. Skal den forlænges?
'Luis har en kontrakt der automatisk forlænges til sæsonson 2021/22, afhængig af hvor mange kampe han spiller'.

Arbejdes der stadig på et køb af Neymar?
'Der skal tages beslutninger om spillere, men hvis det ikke bliver som del af en byttehandel, bliver det svært at få ham hertil'.

Hvad er status omkring Lautaro Martínez?
'Vi har talt med Inter, men lige nu er emnet sat på pause. Vi fokuserer på Champions League, der venter om hjørnet'.

Hvad med klubbens unge talenter?
'Vi har syv nye spillere. Pedri er et utroligt talent og Trincao, som før var ukendt, er den bedste U21-spiller i Europa. Matheus Fernandes har ikke spillet meget på grund problemer med papirerne, man han har vist kvaliteter de få gange han har spillet. Pjanic vil helt sikkert konsolidere sig på førsteholdet fra første minut. Når det gælder Araujo, Puig og Fati, bliver de helt sikkert en del af førsteholdet. Det har de fortjent'.

Arbejdet i La Masia:
'Det er en fornøjelse at se de unge fra B-holdet rykke op. Det er en god nyhed, at Barca B leverer spillere til førsteholdet. La Masia arbejder oftest i baggrunden og der er andre spillere med en stor fremtid som Collado og Monchu'.

Hvad med Iñaki Peña?
'Han var afgørende i straffesparkene mod Badajoz og han træner konstant med førsteholdet og har en fremtid i Barca. Foran sig har han dog Ter Stegen, der er blandt de tre bedste målmænd i verden og Neto, der er blandt de 10 bedste. Iñaki bør fortsætte sin udvikling i Barca, om det så bliver på B-holdet, som tredjekeeper eller en udlejning'.

.:FORSIDE:.