fbpx

Bartomeu: 'Spillerne viste at de kan vinde det hele'

FCBARCELONA.DK - 07.02.20

© Getty Images
// Bartomeu

For en sjælden gangs skyld stillede præsident Josep Maria Bartomeu op foran pressen efter torsdagens nederlag i Copa del Rey til Athletic Bilbao. Her roste han spillerne for deres indsats og så positivt på fremtiden.

'Vi havde meget store chancer og vi spillede en flot kamp. Jeg synes, at vi kom frem til mange store muligheder i deres felt og jeg vil gerne rose spillerne for den kamp de spillede' startede Bartomeu.

'På trods af resultatet bevise spillerne i dag, at de har ambitionen og motivationen til at vinde flere titler. Nu skal vi fokusere på ligaen og på Champions League, og hvis vi fortsætter med at spille på samme måde som vi spillede i dag, så er jeg sikker på, at vi kommer til at vinde titler'.

'Så vidt jeg ved havde Athletic Bilbao kun et skud på mål i hele kampen og det blev til en scoring. Vi fortjente helt klart at gå videre, men i dag kunne det ikke lade sig gøre. Jeg vil gerne gentage min tilfredshed med holdets præstation på en meget vanskelig bane'.

'Nu er vi ude af Copa del Rey, men det giver os muligheden for at fokusere 100% på La Liga og på Cahmpions League. Jeg er sikker på, at spillerne vil gøre alt hvad de kan for at gå hele vejen i de to turneringer'.

.:FORSIDE:.