fbpx

Braithwaite: 'Glæder mig til at møde Leganés'

FCBARCELONA.DK - 15.06.20

© Getty Images
// Leganés // Martin Braithwaite

Det bliver specielt for Martin Braithwaite i morgen aften, når Barca møder hans tidligere klub fra Leganés. Af samme årsag har Barca TV sat danskeren stævne til en snak om hvad der venter.

'Jeg kender dem og ved hvordan de spiller. Jeg glæder mig til at spille mod dem. Jeg har talt med Kevin Rodrigues, der er en af mine gode venner' indleder danskeren om tirsdagens møde.

'Aguirre er en fantastisk træner, som jeg har stor respekt for. Da han kom, vidste han hvad han ville og han gav spillerne troen på det. Det vigtigste for mig var dog hans menneskelige egenskaber. Han forstår at spillerne først og fremmest er mennesker' fortsætter Braithewaite om Leganés-træneren.

I lørdags spillede Barca sin første kamp efter coronapausen, hvor Braithwaite scorede sit første mål for catalanerne. 'Det var en helt speciel førelse at spille igen. Det var meget anderledes uden tilskuere, men jeg følte mig godt tilpas. At score mit første mål var utroligt. Det er noget jeg havde drømt om og som jeg havde arbejdet meget for, så jeg er meget glad' siger han videre.

Braithwaite bliver spurgt, om der er et andet pres i Barca end i Leganés. 'Det er anderledes, for her spiller du med presset for at vinde ligaen, men jeg vil hellere spille for at vinde en titel, end for at undgå nedrykning' afslutter han.

.:FORSIDE:.