fbpx

Braithwaite: 'Jeg bliver i Barca i mere end fire år'

FCBARCELONA.DK - 22.04.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite har givet et interview til ESPN og her forsikrer danskeren om, at han har tænkt sig at opfylde sin kontrakt med Barca frem til 2024 og endda blive i klubben længere end det.

Hver gang Braithwaite har udtalt sig om sine forventninger til fremtiden i Barca, har han altid troet på egne muligheder for succes og et langt ophold i den catalanske storklub. Det har tydeligvis ikke ændret sig under corona-krisen.

'Jeg er sikker på, at jeg bliver her i mere end fire et halvt år. Det er som jeg selv ser det. Lige nu ønsker jeg kun at spille og nyde det, samt at vinde titler med dette hold, for det er derfor jeg er her' udtaler han til ESPN.

Indtil corona-pausen satte ind, nåede Braithwaite kun at medvirke i tre kampe, men han håber at være en del af et historisk hold i lang tid. 'Jeg ser på alle de legendariske spillere der har været her og de perioder hvor Barca har haft nogle af de bedste hold. Et af mine mål er at kunne sige, at jeg spillede på et af de bedste hold i Barcas historie. Jeg ønsker at folk skal kunne kigge tilbage og sige, at dette var et af de bedste hold. Det er en stor motivation for mig og det vil betyde hårdt arbejde, men jeg glæder mig' fortsætter danskeren.

Braithwaite afslører til sidst, at man Leganés ikke er sure over, at han forlod dem. 'De forstod mig fuldstændig. De sagde at det var en chance for livet og at jeg burde udnytte den. Selvfølgelig følte de ikke det var retfærdigt, at de ikke kunne hente en erstatning, men de var flinke overfor mig til det sidste' afslutter han.

.:FORSIDE:.