fbpx

Braithwaite udlodder tre kamptrøjer på Instagram

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.02.21

// Martin Braithwaite


Martin Braithwaite har rundet 1 millon følgere Instagram. I den forbindelse ønsker den danske Barca-angriber at takke sine mange følgere med en konkurrence, hvor man kan vinde en af hans kamptrøjer fra denne sæson.

Nu har du muligheden for at vinde en af Martin Braithwaites kamptrøjer fra denne sæson. Danskeren har rundet 1 million følgere på Instagram og som tak for det udlodder han nu tre af sine kamptrøjer fra denne sæson. Du kan enten vinde den flotte hjemmebanetrøje, den sorte udebanetrøje eller den gule fjerdetrøje med de catalanske striber på fronten af trøjen.

Der bliver udtrukket tre vindere til de tre forskellige trøjer. For at vinde en af trøjerne skal du først gå ind på Martin Braithwaites offcielle Instagram-profil og finde konkurrenceopslaget. Herefter skal du i kommentarfeltet skrive hvilken Barca-trøje gennem tiden du bedst kan lide samt hvilken sæson trøjen er fra. Braithwaite vil efterfølgende vælge tre vindere. fcbarcelona.dk har ikke noget med konkurrencen at gøre.

Med til historien om Martin Braithwaites mange følgere hører selvfølgelig også skiftet til Barca fra Leganés. Da han inden skiftet til den catalanske storklub stadig spillede for Leganés havde Braithwaite omkring 50-60.000 følgere på Instagram. At skifte til Barca fører derfor som regel mange hundredetusinde eller flere millioner følgere med sig på de sociale medier. Nu har den danske angriber så rundet den første milepæl i millionklassen. Til sammenligning har Messi 183 millioner følgere på Instagram.

Se opslaget på Instagram fra Braithwaite herunder:

https://www.instagram.com/p/CLMk7MBhghw/

.:FORSIDE:.