fbpx

Cancelo stadig Barcas førsteprioritet på højre back

Peter Vyff - 23.07.24

// Joao Cancelo

Selvom der i øjeblikket næsten kun fokuseres på købene af Nico Williams og Dani Olmo, arbejder klubben fortsat på at sikre sig João Cancelo. Portugiseren skulle nemlig fortsæt været førsteprioriteten på højre back.

Ledelsen arbejder i disse dage på at forstærke holdet med spillere som Nico Williams og Dani Olmo, der skal styrke Barcas offensiv. Catalanerne har dog fortsat også planer om at sikre sig et par defensive tilgange, især på midtbanen og på højre back.

Barca har de to højre backs Héctor Fort og Julián Araujo i truppen, men ingen af dem er dog tilsyneladende udpeget som faste startere under Hansi Flick, der fortsat håber på, at det lykkes at erhverve sig João Cancelo til denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det kan fodboldjournalisten Fabrizio Romano fortælle, da han gav en update på landsholdsbackens transfersituation. Portugiseren er angiveligt fortsat Barcas førsteprioritet på højre back til den kommende sæson, selvom man endnu ikke har forhandlet noget på plads med Manchester City.

Barca udforsker angiveligt muligheden for at låne forsvarsspilleren endnu en sæson, dog med en inkluderet købsoption i en eventuel aftale.

Ledelsen får dog efter sigende svært ved at overbevise de engelske mestre, da adskillige andre klubber står klar til at hente portugiseren. Cancelo er især blevet sat i forbindelse med Juventus og Inter, imens han ikke overraskende også er et varmt transferemne i Saudi-Arabien.

Barca har dog hele tiden bevaret sin optimisme omkring et skifte, hvilket i høj grad skyldes Cancelos eget ønske om at fortsætte i klubben. Catalanerne arbejder dog imod tiden, da portugiseren også snart ønsker at finde en afklaring.

cancelo47F

.:FORSIDE:.