fbpx
Annonce

Christensen modtager skræddersyet videotræning

Simon Arun Vrábel - 29.02.24

 


Andreas Christensen spillede sin hidtil bedste kamp på den defensive midtbane i holdets seneste kamp imod Getafe. Forud for kampen havde danskeren da også modtaget gennemgående og skræddersyet videotræning, hvor Sergio Busquets var den primære inspirationskilde.

Danske ’AC’ har på rekordtid vist sit potentiale til at udfylde det enorme hul efter Sergio Busquets på den defensive midtbane. De gode præstationer er dog ikke kommet af sig selv, og bag den flotte præstation imod Getafe lå flere timers specielt tilberedt træningsmateriale.

Siden Xavi satte sig i trænersædet har holdet genoptaget videotræning som en stor del af holdets forberedelse til kampe og post-analyser. Kilder tæt på klubben fortæller ifølge Mundo Deportivo, at man ikke har brugt videomateriale i en sådan grad siden Luis Enrique var cheftræner, men at flere af spillerne angiveligt nyder denne form for træning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen fortæller yderligere, at i forlængelse af holdets fælles videosessioner, hvor man i plenum gennemgår godt og skidt fra tidligere kampe, samt forbereder sig på kommende modstandere, så udarbejdes der særligt materiale til specifikke spillere efter behov, og her skulle Andreas Christensen have brugt adskillige timer foran skærmen.

’AC’ skulle have kigget på generelle videoklip, men også klip af Sergio Busquets skulle have været brugt. Mange af spillerne følger forsat rutiner og spilmønstre fra dengang, hvor Busquets var aktiv, og mange af disse mønstre har Andreas Christensen altså skullet lære og huske på rekordtid.

Selvom positionen forsat er ny for Andreas Christensen, har især kampen imod Getafe kastet enorm ros af sig, og givet holdkammerater og ledelsen tro på, at danskeren kan udfylde det store hul, som Sergio Busquets efterlod sig, da han stoppede med udgangen af sidste sæson.

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.