fbpx

Comeback til Aubameyang ligner nu en umulighed

Anders Lang Jensen - 17.06.23

// Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang har været rygtet tilbage til Barca denne sommer, der jagter en ekstra angriber til truppen som gardering for Robert Lewandowski. Et comeback til Camp Nou synes dog rigtig langt væk lige nu.

Meldingerne omkring Pierre-Emerick Aubameyang har været, at gaboneseren vil kæmpe hårdt for at forlade Chelsea og skifte tilbage til Barca denne sommer. Det skal dog passe ind i klubbens økonomiske rammer, og det kan blive udslagsgivende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo vender Pierre-Emerick Aubameyang ikke tilbage til Barca denne sommer, da klubbens lønbudget for næste år ikke tillader en aftale med angriberen. Barca vil dog stadig være i markedet efter en backup til angrebspositionen.

En detalje kan eksempelvis være at Chelsea kræver en mindre transfersum for Pierre-Emerick Aubameyang, hvilket Barca ikke vil være i stand til at imødekomme.

Pierre-Emerick Aubameyang har store tilbud liggende fra Saudi-Arabien, mens også fra europæisk fodbold, hvor klubber som Inter Milan, AC Milan, Galatasaray og Fenerbahce nævnes ifølge avisen.

aubameyang29

 

.:FORSIDE:.