fbpx

Coutinhos tid i Bayern München kan være forbi

FCBARCELONA.DK - 10.05.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Der er en reel mulighed for, at Philippe Coutinho har spillet sin sidste kamp for Bayern München. Brasilianeren kæmper for at blive klar efter sin ankeloperation, men det er tvivlsomt om den udlejede Barca-spiller når flere kampe.

Problemer med højre ankel tvang Coutinho til at gennemgå et mindre indgreb midt i coronapausen i håbet om, at han kunne nå at være klar, når Bundesligaen skulle genoptages. Det kommer dog ikke til at ske.

Allerede på lørdag spilles der igen i Bundesligaen, hvor der restererer ni runder, og det varer flere uger før Coutinho forventes at kunne spille. I bedst fald kan han måske nå at deltage i allersidste runde, men her vil kampformen ikke være på plads.

Coutinhos lejeaftale med Bayern udløber den 30. juni. Spørgsmålet er hvad FIFA vedtager netop omkring lejeaftaler, for Champions League forventes spillet færdigt i august. Her vil Coutinho være i stand til at spille, men det kræver altså, at hans lejeaftale med Bayern forlænges henover sommeren.

Der hersker derfor usikkerhed om Coutinhos situation i den resterende del af sæsonen. Endnu mere spændende bliver det at se, hvad der sker med brasilianeren i næste sæson. Får han en chance mere i Barca, eller vælger han at tage tilbage til Premier League, hvor flere klubber viser interesse?

.:FORSIDE:.